Heisann!
Korbloggen har ligget nede en stund i høst pga tidsnød og nakkeproblemer.

Vi er godt i gang med Kristin som dirigent og har både hatt en framføring på høsttakkegudstjenesten i Helgøya kirke og hatt fest på Bjørkvang, begge deler i oktober. Positive opplevelser 🙂

Det kan være at det fortsatt er behov for korblogg for dere som ikke er på facebook? Det er jo en del forskjeller:
Det er raskere å skrive inn beskjeder på facebook-gruppa (kan gjøres fra min telefon).
Innholdet på facebook-gruppa kan bare sees av medlemmer.
Det er også raskere å kommentere til hverandre, og diskutere på facebook.
Mange har etter hvert facebook på telefonen og vil da merke at det er kommet innlegg i gruppa.
På facebook-gruppa kan du søke opp for eksempel en lydfil – det er litt vanskeligere her, men kan gjøres fra nettleseren: Klikk på de tre prikkene i øvre høyre hjørne av skjermen din og velg “Finn…” deretter kommer markøren ett sted i høyre spalte av bloggen hvis søkeordet finnes. Ta kontakt så kan jeg vise deg.

Men det er også mulig å kommentere og diskutere her på bloggen, bare at da må du ha brukernavn og passord først (se ovenfor)

Flott om dere er aktive! Det blir ikke ofte tid til mye diskusjon på øvelsene, så de kan vi til dels kanalisere hit og/eller til facebook.

Kom gjerne med tilbakemeldinger på om bloggen blir lest og brukt! I dag er det 5.november 2017.

Husk: viktige beskjeder bør deles på mail, sms eller ved å ringe. Og DET ER EN VELDIG GOD SKIKK Å BEKREFTE AT DU HAR FÅTT BESKJED.

Uansett, hvis noen kan tenke seg å hjelpe til med notefiler, eller bare skrive ned en tekst som en fil (Word eller annet) og dele med andre, er det bare å melde seg på, så kan jeg legge dem ut. Du lærer faktisk mye sjøl av å gjøre en liten jobb og hjelpe andre! Og da går øvelsene lettere.

Fortsatt gjelder det at det hjelper å øve – og at det er lettere å høre hva dirigenten sier hvis alle kan tie stille imens, ikke sant?